Bas-relief Tile

The project was to create a place by using a tile and carving or adding clay onto it. I chose Disney land for my place because I’ve went there plenty of times when I bought a year long pass. I also used to live close enough to it to see the fireworks at night. I think this was a bit easier than the whistle project because the whistle had to functional. What was harder to do in this project was to add the small details on a limited space. I enjoyed the whistle project more because it was fun building a 3D Sculpture that could function. I struggled with creating the colors for this project. This was not surprising because in the past I had trouble mixing colors to be the exact one I wanted.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s